Bontott ablakok, használt ablakok, de nem használhatatlanok.
Építkezésből kimaradt ablakok
Belépés

Tudnivalók az RBF nyílászáróról

Hol tudom feltenni kérdéseimet?

Kérdéseit a felteheti e-mailben, vagy oldalunkon található telefonszámok egyikén.

Méretet és nyílásirányt hogyan határozzuk meg?

Méret: szélesség x magasság
Nyításirány: nyílászáróval szemben áll, látja a tartó pántokat és kilincsel maga felé nyitja, amelyik oldalon van a tartó pántozás az a megfelelő nyílásirány.

Mit tartalmaz egy nyílászáró a megadott árban?

Ablakaink: Műanyag komplett tokszerkezetet, hőszigetelt üveget, Roto vasalat rendszert, kilincset, vízkidobót és párkányfogadót tartalmaz.
Ablakaink: Gealan S8000-es típusúak, 6 kamrás, „A”minősítés, 74mm-es tokvastagság, 1.0W/m2K hőszigetelt üveg, szürke dupla zárógumi, gömbölyített profil, acél merevítés tokba szárnyba.
Kérésre 3 üvegréteg is megoldható.
Bejárati ajtóink: Műanyag Gealan S8000 típusú, ROTO vasalat rendszerrel, 5 pontos biztonsági zárral, 6 kamrás, 74 mm-es profillal, belső acélmerevítéssel, 3D nagy tartópántokkal, szürke záró gumival, kilinccsel+kulcsokkal.
Beltéri ajtóink: Craft Master típusúak, 12-es fa tokkal, zárral kulccsal, kilincs nélkül, alapozóval.

Hogyan mérje le a rendelni kívánt nyílászárót?

Külső méretet és belső méretet is mérjen. A mérést kívül belül spalettától-spalettáig mérje.
Kérésre kollégáink kiszállnak helyszínre és pontos helyszíni felmérést végeznek.

Rendelés menete 

A rendelni kívánt nyílászáró mérete szükséges, saját vagy szakemberrel felmért. A rendelést megteheti telefonon, e-mailben, és személyesen telephelyünkön. A rendeléshez szükséges 100% előleg, ha gyártatni kell a méretet. személyesen telephelyünkön Bősárkány Almáskert u.1. szám alatt készpénzben, vagy utalással tudja megtenni. Az átutalásos fizetésnél a rendelés a pénz megérkezése után aktualizálódik. A gyártási idő 6 hét, ha az áru megérkezik mi telefonon értesítjük.

Fizetési módok

Személyesen telephelyünkön Bősárkány Almáskert u 1. szám alatt, vagy rendelés esetén átutalással is lehet, ez esetben a folyósítás megérkezésétől él a rendelés. Bankkártyás fizetés megoldható! Szállításkor készpénz fizetésre is van lehetőség.

Kedvezmények

Vannak akcióink ezeket honlapunkon, az akcióink fül alatt találhatják. Ezen felül egyéb más kedvezményt nem áll módunkban adni.

ÁFA nélküli vásárlás

Nincs! Az új nyílászárók számlás Bruttó árak az ÁFA-t tartalmazzák. A bontott termékeink alanyi adó mentesek de természetesen a feltüntetett árak számlás árak. Kivétel: amennyiben ön EU. adószámmal és külföldi céggel rendelkezik akkor megtudjuk oldani az ÁFA nélküli vásárlást, de más esetben NEM tudjuk elengedni az ÁFA-t.

Mennyibe kerül a szállítás Budapestre és mikor?

Budapestre és 10 km-es vonzás körzetébe gyüjtő fuvarral nettó 20.000 Ft-os díjért szállítunk, nagyobb méretnél vagy mennyiségnél feláras a szállítás!
Budapesttől távolabb eső helyekre: Budapestig 20.000Ft+Budapesttől a megadott helyig 220Ft/km oda-vissza utat számolunk.
Egyéb más helyekre 220Ft/km oda vissza utat számolunk. A szállítás minden héten pénteken reggeli órákban történik, előtte nap csütörtökön értesítjük az ügyfelet telefonon. Változás jogát fenntartjuk!

Szállítási tudnivalók

A sofőr kollégánk egyedül szállít, ezért 1 fő segítséget biztosítani szíveskedjenek részére. A rendelt tételt átvételkor nézze át, mert később reklamációt nem fogadunk el. Lehetőség szerint a fizetés pontos összegben legyen, mert váltásra nincs lehetősége. Nettó 220Ft/km oda vissza utat számolunk, nagyobb méretnél vagy mennyiségnél a szállítási díj feláras!

Miért szükséges a toktoldás (redőny előkészítés)?

A nyílászárók tok szélesítésére szolgál. Hogy miért? Általában redőny előkészítésként két oldalra és felülre szokták tenni, felülre azért, hogy a redőny tok ne takarjon az ablakból, oldalra pedig, hogy a felhúzó automata biztonságosan elférjen, így szabad utat ad az ablak teljes kinyitására.

Mik a lehetőségeim ha rossz méretű nyílászárót vásároltam?

Tőlünk vásárolt termékekre 3 napos visszavásárlási garanciát tudunk biztosítani, ezért ha észreveszi hogy rossz méretű nyílászárót vásárolt akkor azonnal hozza vissza hogy ne essen ki a 3 napig tartó határidőből. Amennyiben ezen túl hozza vissza, 30 napon belül 70%-os áron tudjuk visszavásárolni. A fogyasztóvédelem idetartozó jogszabályai alapján még vissza vásárlási garanciát sem kell biztosítanunk, mert nem mi hibánkból történt a hibás vásárlás, de vevőbarát üzletpolitikánk és a cég vezetősége ezt lehetővé teszi. Árut csak sértetlen csomagolásban, hibátlan állapotban áll módunkban visszavásárolni.

Mire figyeljek a vásárolt nyílászáró beépíttetésénél hogy ne vesszen el a garancia?

Nem szakszerű beépítésből adódó hibákért és problémákért garanciális felelősséget nem tudunk vállalni. Szakszerű beépítést csak beépítő szakember végezhet, melyet számlával kell igazolni, csak ebben az esetben tudunk a nem mi általunk beépített nyílászárókra garanciát vállalni.

Mi a megoldás a pára és penész ellen?

A lakás szigetelés után kezdett el párásodni, penészedni.
A ház teljesen körbe lett zárva hungarocell szigeteléssel, ezért nem engedi a falakat szellőzni, a nedvességet távozni. Érdemes a hungarocell szigetelő rendszerbe méterenként alul és felül kör alakú szellőző nyílásokat beépíteni, ezáltal a lecsapódó pára el tud távozni.
Naponta érdemes reggel 10:00 és délután 16:00 óra között, amikor száraz a kinti levegő, legalább 1 órát szellőztetni, úgy hogy legyen levegő mozgás (kisebb huzat).
A lakás különböző pontjain párátlanító készülékeket kell elhelyezni.
Hangsúlyozottan tilos a lakásban szárítani a ruhákat, az összes nedvesség, ami a ruhákból távozik a lakás légterében marad, ezzel is nagy mértékben megnövelve a lakásban lévő páratartalmat.
Ha ezeket a feltételeket betartjuk nagyban csökkentjük a lakásban kialakuló pára és penész kialakulásának kockázatát.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.